جستجو
۰۹۱۹۴۳۲۶۵۲۰ - ۰۹۱۹۷۴۴۲۷۳۶
صفحه اصلی
قوانین و مقررات
شماره کارت
تماس با ما
جستجوی کتاب
0
مشاهده سبد / پرداخت
0
مشاهده سبد / پرداخت
۰۹۱۹۴۳۲۶۵۲۰ - ۰۹۱۹۷۴۴۲۷۳۶
جستجو
صفحه اصلی
قوانین و مقررات
شماره کارت
جستجوی کتاب
تماس با ما
صفحه اصلی
مشاهده کتاب
روشهاي متداول در تجزيهي مواد غذايي
قیمت سایت:
۱۴۰۰۰ ريال
تخفیف:
۰ درصد
قیمت:
۱۴۰۰۰ريال
روشهای متداول در تجزیهی مواد غذایی
پدیدآوران:
زیبا حسینی
کورش طارمی
ناشر:
دانشگاه شیراز
دسته بندی:
660 مهندسي شيمي
شابک:
تعداد صفحات :
۲۱۰
سال چاپ:
۱۳/۸۵/۱۲
موضوعات:
مواد غذايي - تجزيه و آزمايش
فرم درخواست کتاب : جهت خرید کتاب ابتدا بایستی فرم زیر را تکمیل نموده تا سبد خرید شما فعال شود
توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید
*
موبایل به درستی وارد نشده است
افزودن به سبد خرید
توضیحات در باره کتاب
راهنمای خرید کتاب
کتابهای مرتبط
Add to Cart
آشنایی با مفاهیم HACCP
ناشر:
شرکت خط رمز تک
قیمت:
۱۱۰۰۰
ریال
Add to Cart
دانش مواد غذایی از دیدگاه شیمیایی و تجربی
ناشر:
صبح اندیشه
قیمت:
۵۰۰۰۰
ریال
Add to Cart
کنترل کیفیت مواد غذایی
ناشر:
نقش گستران بهار
قیمت:
۶۰۰۰۰
ریال