روش‌هاي متداول در تجزيه‌ي مواد غذايي
قیمت سایت:۱۴۰۰۰ ريال
تخفیف: ۰ درصد
قیمت: ۱۴۰۰۰ريال

روش‌های متداول در تجزیه‌ی مواد غذایی

پدیدآوران:

زیبا حسینی

کورش طارمی


ناشر:
دانشگاه شیراز

دسته بندی:
660 مهندسي شيمي

شابک:
تعداد صفحات :۲۱۰

سال چاپ:۱۳/۸۵/۱۲

موضوعات:
مواد غذايي - تجزيه و آزمايش
       توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید

توضیحات در باره کتاب
راهنمای خرید کتاب

کتابهای مرتبط

آشنایی با مفاهیم HACCPناشر:شرکت‌ خط رمز تک قیمت:۱۱۰۰۰ ریال
دانش مواد غذایی از دیدگاه شیمیایی و تجربیناشر:صبح اندیشه قیمت:۵۰۰۰۰ ریال
کنترل کیفیت مواد غذاییناشر:نقش گستران بهار قیمت:۶۰۰۰۰ ریال