آشنايي با مفاهيم HACCP
قیمت سایت:۱۱۰۰۰ ريال
تخفیف: ۰ درصد
قیمت: ۱۱۰۰۰ريال

آشنایی با مفاهیم HACCP

پدیدآوران:

کیوان شیروانی‌جوزدانی


ناشر:
شرکت‌ خط رمز تک

دسته بندی:
660 مهندسي شيمي

شابک:
تعداد صفحات :۲۸

سال چاپ:۱۳/۸۵/۰۷

موضوعات:
خطرسنجي و نقطه كنترل بحران (نظام ايمني مواد غذايي)
       توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید

توضیحات در باره کتاب
راهنمای خرید کتاب

کتابهای مرتبط

روش‌های متداول در تجزیه‌ی مواد غذاییناشر:دانشگاه شیراز قیمت:۱۴۰۰۰ ریال
دانش مواد غذایی از دیدگاه شیمیایی و تجربیناشر:صبح اندیشه قیمت:۵۰۰۰۰ ریال
کنترل کیفیت مواد غذاییناشر:نقش گستران بهار قیمت:۶۰۰۰۰ ریال