تكنولوژي انجماد آبزيان
قیمت سایت:۶۵۰۰۰ ريال
تخفیف: ۰ درصد
قیمت: ۶۵۰۰۰ريال

تکنولوژی انجماد آبزیان

پدیدآوران:

مهران حیدری‌سراج

عباس تکاور


ناشر:
ترآوا

دسته بندی:
شابک:
تعداد صفحات :۲۰۰

سال چاپ:۱۳/۹۱/۰۸

موضوعات:
فرآورده‌هاي دريايي منجمد
فرآورده‌هاي دريايي - نگهداري
       توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید

توضیحات در باره کتاب
راهنمای خرید کتاب

کتابهای مرتبط

انجماد در صنعت شیلات ناشر:دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ قیمت:۱۸۰۰۰۰ ریال
کنترل کیفیت در محصولات غذایی دریایی ناشر: موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی قیمت:۷۸۰۰۰ ریال