صنعت آبزيپروري از دو دهة گذشته تاكنون رشد قابل توجهي داشته و در تامين پروتئين مورد نياز جامعه نقش مهمي را ايفا ميكند. با توجه به اهميت زياد غذا و غذادهي در آبزيپروري و اختصاص بخش قابل توجهي از هزينههاي جاري پرورش به تامين غذا، تدوين استراتژي غذادهي توسط مديران مزارع پرورش از جايگاه ويژهاي در مديريت پرورش برخوردار است. نگارندگان در كتاب حاضر، اطلاعات جامعي در تمام مباحث مرتبط با تغذيه و غذادهي ماهي و سختپوستان ارائه دادهاند. از جمله مباحث مطرحشده ميتوان به اين موارد اشاره كرد: رفتار تغذيهاي و تنظيم دريافت غذا؛ فيزيولوژي دستگاه گوارش و قابليت هضم مواد غذايي در ماهيها؛ انرژيزايي مواد غذايي؛ فيزيولوژي هضم ميگوها؛ فرمولاسيون غذاها در آبزيپروري؛ عوامل ضد تغذيهاي؛ و روشهاي غذادهي.