بازيكنان فوتبال ميتوانند از طرق گزينش عادات غذايي صحيح، تندرست بمانند، از آسيبديدگي اجتناب كنند و به اهداف عملكردي خود نايل شوند. آنچه كه يك بازيكن در روزها و ساعات قبل از مسابقه نيز، در خلال مسابقه ميخورد و مينوشد، ميتواند از طريق كاهش آثار خستگي و به اوج رساندن مهارتهاي بدني و تاكتيكي، بر نتايج تاثير بگذارد. نگارنده در كتاب حاضر، عوامل مختلف تاثيرگذار در فعاليتهاي ورزشي را با رويكرد ويژه به فوتبال مدنظر قرار داده است و به منظور كاهش تاثير منفي اين عوامل و يا در جهت بهبود عملكرد، ضمن ارائة جديدترين يافتههاي علمي در حوزة تغذية ورزشي، پيشنهادهاي كاربردي را نيز ارائه ميدهد. عنوانهاي برخي از مطالب كتاب عبارتاند از: تغذية روز مسابقه، آب و الكتروليت در فوتبال، بهبود سازگاريهاي تمريني از طريق مداخلههاي تغذيهاي، الكل و فوتبال، و مكملهاي غذايي براي فوتبال.