دستوراتي است غذايي به مادران جهت تغذيه صحيح كودكان زير دو سال و بيان نكاتي علمي در مورد رشد آنها. اين كتاب ابتدا به بررسي عوامل رشد در تغذيه كودكان و شناخت پروتئينها، چربيها، كربوهيدراتها، ويتامينها و املاح سودمند براي رشد كودكان ميپردازد و سپس ارزش غذايي شير، تخممرغ، نمك، قند در تغذيه آنها را بيان ميكند. آنگاه اموري را كه مادران بايد در دوران شيرخوارگي كودكان رعايت كنند مورد بحث و بررسي قرار ميدهد و برخي از غذاهاي مفيد براي كودكان شيرخوار در سنين مختلف شيرخوارگي را همراه با دستور تهيه اين غذاها معرفي ميكند.