مباني فناوري غلات: مواد اوليه - فناوري كيك، شيريني، بيسكويت، ويفر، كراكر، غذاهاي لقمه‌اي، نگهداري و بسته‌بندي، ...
قیمت سایت:۴۳۰۰۰ ريال
تخفیف: ۰ درصد
قیمت: ۴۳۰۰۰ريال

مبانی فناوری غلات: مواد اولیه - فناوری کیک، شیرینی، بیسکویت، ویفر، کراکر، غذاهای لقمه‌ای، نگهداری و بسته‌بندی، ...

پدیدآوران:

ناصر رجب‌زاده


ناشر:
دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ

دسته بندی:
660 مهندسي شيمي

شابک:
تعداد صفحات :۵۲۷

سال چاپ:۱۳/۸۶/۰۹

موضوعات:
غلات
غلات - توليد
       توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید

توضیحات در باره کتاب
راهنمای خرید کتاب

کتابهای مرتبط

مقدمه‌ای به تکنولوژی فرآورده‌های غلاتناشر:آییژ قیمت:۸۰۰۰۰ ریال