جستجو
۰۹۱۹۴۳۲۶۵۲۰ - ۰۹۱۹۷۴۴۲۷۳۶
صفحه اصلی
قوانین و مقررات
شماره کارت
تماس با ما
جستجوی کتاب
0
مشاهده سبد / پرداخت
0
مشاهده سبد / پرداخت
۰۹۱۹۴۳۲۶۵۲۰ - ۰۹۱۹۷۴۴۲۷۳۶
جستجو
صفحه اصلی
قوانین و مقررات
شماره کارت
جستجوی کتاب
تماس با ما
صفحه اصلی
مشاهده کتاب
مباني فناوري غلات مواد اوليه فناوري كيك شيريني بيسكويت ويفر كراكر غذاهاي لقمهاي نگهداري و بستهبندي
قیمت سایت:
۴۳۰۰۰ ريال
تخفیف:
۰ درصد
قیمت:
۴۳۰۰۰ريال
مبانی فناوری غلات: مواد اولیه - فناوری کیک، شیرینی، بیسکویت، ویفر، کراکر، غذاهای لقمهای، نگهداری و بستهبندی، ...
پدیدآوران:
ناصر رجبزاده
ناشر:
دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ
دسته بندی:
660 مهندسي شيمي
شابک:
تعداد صفحات :
۵۲۷
سال چاپ:
۱۳/۸۶/۰۹
موضوعات:
غلات
غلات - توليد
فرم درخواست کتاب : جهت خرید کتاب ابتدا بایستی فرم زیر را تکمیل نموده تا سبد خرید شما فعال شود
توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید
*
موبایل به درستی وارد نشده است
افزودن به سبد خرید
توضیحات در باره کتاب
fiogf49gjkf0d
راهنمای خرید کتاب
کتابهای مرتبط
Add to Cart
مقدمهای به تکنولوژی فرآوردههای غلات
ناشر:
آییژ
قیمت:
۸۰۰۰۰
ریال
Add to Cart
مبانی فنآوری غلات: شناخت، طبقهبندی - مرفولوژی ترکیبات و خواص غلات فنآوری آسیاب کردن ...
ناشر:
دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ
قیمت:
۶۵۰۰۰
ریال
Add to Cart
غلات و فرآوردههای آن (راهنمای آزمایشگاهی)
ناشر:
سروا
قیمت:
۱۵۰۰۰۰
ریال