fiogf49gjkf0d
آب، هوا و غذا اركان اصلي حيات هستند. در اين ميان شناخت كيفيت و كميت غذا و تطبيق آن در ارتباط با نيازمنديهاي جسمي فرد و شرايط متغير محيطي سهم بسزايي در سلامت روحي، رواني و توانمندي افراد در جامعه دارد. توجه به نوع و كيفيت غذا در بعضي مشاغل، كه به سطوح بالاي آمادگي بدني و سلامت روحي ـ رواني نياز دارند، از اهميتي خاص برخوردار است. يكي از اين مشاغل نظاميگري ميباشد. از آنجا كه افراد نظامي معمولا در شرايط سخت آب و هوايي و استرسهاي محيطي و بدني متغير و شديدي قرار دارند، بايد داراي سطح مطلوبي از سلامت و رژيم غذايي مناسب با شرايط محيطي باشند. در اين راستا، كتاب حاضر راهنماي تغذيه براي عمليات در مناطق نظامي داراي آب و هواي معتدل و سخت است و مطالبي را در خصوص جيرههاي نظامي، توصيههاي غذايي براي تغذيه درميادين نظامي، ايمني در ميدان نبرد، پروتئينها و اسيدهاي آمينه، سلامت و استرس و... شامل ميشود.