HACCP در صنايع غذايي
قیمت سایت:۱۵۰۰۰ ريال
تخفیف: ۰ درصد
قیمت: ۱۵۰۰۰ريال

HACCP در صنایع غذایی

پدیدآوران:

سارا مورتیمور

کارول والاس

روح‌الله فردوسی

سیدرضا راست‌منش


ناشر:
مرز دانش

دسته بندی:
360 مشكلات اجتماعي ،انجمنها

شابک:
تعداد صفحات :۱۸۰

سال چاپ:۱۳/۸۵/۰۵

موضوعات:
مواد غذايي - بازرسي
مواد غذايي - حمل و نقل - پيش‌بيني‌هاي ايمني
       توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید

توضیحات در باره کتاب
راهنمای خرید کتاب

کتابهای مرتبط

اصول بهداشت در مراکز تهیه، نگهداری و توزیع مواد غذاییناشر:موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی قیمت:۱۵۰۰۰ ریال
مشخصه فنی ISO/TS 22004:2005 همراه با متن انگلیسیناشر:D.A.S - IRAN قیمت:۲۰۰۰۰ ریال
استاندارد ISO 22000:2005 همراه با متن انگلیسیناشر:D.A.S - IRAN قیمت:۲۰۰۰۰ ریال