نگارنده در اين كتاب اصول بهداشتي از مرحلهي توليد تا عرضهي مواد غذايي را با منشاء دامي بررسي نموده، همچنين اصول و تكنولوژي نگهداري از اين محصولات به روشهاي مختلف و نيز صنايع جانبي مربوط را تشريح كرده كه از آن جمله ميتوان به روشهاي مختلف نگهداري و محافظت از مواد غذايي، صنعت بستهبندي، روشهاي قطعهبندي و درجهبندي انواع گوشت و لاشهي دامها، اصول بهداشتي كارخانجات صنايع غذايي و سردخانهها و كشتارگاهها (شامل ساختمان، تجهيزات و امكانات بهداشتي مربوط و نيز صنايع تبديل ضايعات جنبي و بقاياي كشتارگاهي) اشاره نمود.