اصول بهداشت در مراكز تهيه، نگهداري و توزيع مواد غذايي
قیمت سایت:۱۵۰۰۰ ريال
تخفیف: ۰ درصد
قیمت: ۱۵۰۰۰ريال

اصول بهداشت در مراکز تهیه، نگهداری و توزیع مواد غذایی

پدیدآوران:

علی فضل‌آرا


ناشر:
موسسه آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی

دسته بندی:
360 مشكلات اجتماعي ،انجمنها

شابک:
تعداد صفحات :۲۱۶

سال چاپ:۱۳/۸۵/۰۵

موضوعات:
مواد غذايي - صنعت و تجارت - بهداشت
مواد غذايي - صنعت و تجارت - كنترل كيفي
مواد غذايي - نگهداري
       توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید

توضیحات در باره کتاب
راهنمای خرید کتاب

کتابهای مرتبط

HACCP در صنایع غذاییناشر:مرز دانش قیمت:۱۵۰۰۰ ریال
مشخصه فنی ISO/TS 22004:2005 همراه با متن انگلیسیناشر:D.A.S - IRAN قیمت:۲۰۰۰۰ ریال
استاندارد ISO 22000:2005 همراه با متن انگلیسیناشر:D.A.S - IRAN قیمت:۲۰۰۰۰ ریال