ذرت به عنوان يكي از گياهان پرارزش غلهاي، جايگاه ويژهاي در صنايع غذايي جهان امروز به خود اختصاص داده است. اهميت اين ماده به وضوح در تهية مواد غذايي، محصولات صنعتي و دامپروري قابل مشاهده است. به منظور افزايش پتانسيل توليد ذرت و تهية محصولات مختلف از آن و همچنين تامين مواد غذايي براي نسلهاي آينده، اجراي تحقيقات متعدد توسط پژوهشگران براي به كارگيري تكنولوژي توليد اين ماده ضروري خواهد بود. به عقيدة نگارندگان هريك از تيپهاي ذرت خصوصيات ويژهاي دارند كه با استفاده از روشهاي اصلاحي، ميتوان خصوصيات مطلوب ديگري را به آنها اضافه نمود. كتاب حاضر شامل تكنولوژيهاي اثباتشده در ارتباط با توليد ذرت است. نگارندگان ضمن بيان اهميت ذرت از جنبههاي مختلف، مباحثي نظير مديريت كوددهي در كشت ذرت، استراتژيهاي مديريت كشت اين ماده، مكانيزاسيون توليد ذرت در هندوستان، مديريت تلفيقي آفات در كشت ذرت، مفهوم ثبت پيش از موعد، و واريتههاي پيشنهادي ذرت را بررسي كردهاند.