سازمان بهداشت جهاني و يونيسف، تغذيه با شير مادر را توصيه ميكند. پرهيز از شيردهي، خطر ابتلاي مادر به سرطان سينه را افزايش ميدهد. تغذيه با شير خشك، با پايين بودن ضريب هوشي مرتبط است. شير مادر خطر بروز آسم را در نوزادان كاهش ميدهد و... تحقيقات علمي در دو دهه آخر قرن بيستم نشان ميدهد كه هيچ مايع غذايي نميتواند جانشين شير مادر شود. به همين علت در اين كتاب سعي شدهاست با بهرهگيري از نتايج تحقيقات علمي جديد، مزيتهاي پرشمار شير مادر را بيان گردد. نحوه نگارش اين نوشتار ساده و قابل فهم براي همه مادران بوده و در كنار هر مزيتي منابع و آثاري كه بر آن دلالت دارند، ذكر گرديدهاست.