جستجو
۰۹۱۹۴۳۲۶۵۲۰ - ۰۹۱۹۷۴۴۲۷۳۶
صفحه اصلی
قوانین و مقررات
شماره کارت
تماس با ما
جستجوی کتاب
0
مشاهده سبد / پرداخت
0
مشاهده سبد / پرداخت
۰۹۱۹۴۳۲۶۵۲۰ - ۰۹۱۹۷۴۴۲۷۳۶
جستجو
صفحه اصلی
قوانین و مقررات
شماره کارت
جستجوی کتاب
تماس با ما
صفحه اصلی
مشاهده کتاب
اصول بهداشت و ايمني كار در صنايع غذايي پيشنياز سيستمهاي ISO و HACCP
قیمت سایت:
۱۲۰۰۰۰ ريال
تخفیف:
۰ درصد
قیمت:
۱۲۰۰۰۰ريال
اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیشنیاز سیستمهای ISO و HACCP
پدیدآوران:
هلگا آلرسول
ناشر:
آییژ
دسته بندی:
شابک:
تعداد صفحات :
۳۳۶
سال چاپ:
۱۳/۹۰/۰۳
موضوعات:
مواد غذايي - صنعت و تجارت - كنترل كيفي
مواد غذايي - صنعت و تجارت - پيشبينيهاي ايمني
مواد غذايي - آلودگي
فرم درخواست کتاب : جهت خرید کتاب ابتدا بایستی فرم زیر را تکمیل نموده تا سبد خرید شما فعال شود
توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید
*
موبایل به درستی وارد نشده است
افزودن به سبد خرید
توضیحات در باره کتاب
---
راهنمای خرید کتاب
کتابهای مرتبط
Add to Cart
آزمایشگاه شیمی مواد غذایی
ناشر:
بهتاپژوهش
قیمت:
۶۳۰۰۰
ریال
Add to Cart
اصول بهداشت گوشت و کشتارگاههای دامی
ناشر:
دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ
قیمت:
۳۵۰۰۰
ریال
Add to Cart
صنایع غذایی و فرآوردههای خوراکی از دیدگاه شیمیایی
ناشر:
## دانشگاه آزاد اسلامی (سازمان چاپ و انتشارات)
قیمت:
۸۵۰۰۰
ریال