اصول بهداشت و ايمني كار در صنايع غذايي: پيش‌نياز سيستم‌هاي ISO و HACCP
قیمت سایت:۱۲۰۰۰۰ ريال
تخفیف: ۰ درصد
قیمت: ۱۲۰۰۰۰ريال

اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیش‌نیاز سیستم‌های ISO و HACCP

پدیدآوران:

هلگا آل‌رسول


ناشر:
آییژ

دسته بندی:
شابک:
تعداد صفحات :۳۳۶

سال چاپ:۱۳/۹۰/۰۳

موضوعات:
مواد غذايي - صنعت و تجارت - كنترل كيفي
مواد غذايي - صنعت و تجارت - پيش‌بينيهاي ايمني
مواد غذايي - آلودگي
       توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید

توضیحات در باره کتاب
راهنمای خرید کتاب

کتابهای مرتبط

آزمایشگاه شیمی مواد غذایی ناشر: بهتاپژوهش قیمت:۶۳۰۰۰ ریال
اصول بهداشت گوشت و کشتارگاه‌های دامی ناشر:دانشگاه تهران، موسسه انتشارات و چاپ قیمت:۳۵۰۰۰ ریال
صنایع غذایی و فرآورده‌های خوراکی از دیدگاه شیمیایی ناشر: ## دانشگاه آزاد اسلامی (سازمان چاپ و انتشارات) قیمت:۸۵۰۰۰ ریال