بسياري از گياهان، حاوي تركيباتي هستند كه به سلامتي انسان كمك ميكنند. اين گياهان، نقش درماني را در بدن به عهده دارند. در جوامعي كه گياهان جايگاه مهمي در الگوهاي غذايي روزانة افراد دارند، شيوع بيماريهاي غيرواگير مانند بيماريهاي قلبي ـ عروقي، سرطان، فشار خون، افزايش چربيهاي نامطلوب خون، ديابت، و... كاهش چشمگيري دارد. نگارندة كتاب حاضر با هدف برداشتن گامي در جهت سوق دادن مخاطب به سوي سلامت به شرح خواص درماني برخي از گياهان و ميوهها همچون آويشن، چاي سبز، روغن زيتون، زنجبيل، شلغم، شيرينبيان، گل نسترن، هويج، انار، پرتقال، توتفرنگي، سيب، گريپفروت، هلو، هندوانه، و جوانهها در نوشتار خويش پرداخته است.