رعايت تغذية مناسب و صحيح در بيماري نقرس به مبتلايان كمك ميكند تا ناراحتيها و دردهايشان را در مدت كوتاهي تحت كنترل دربياورند. دردهاي شديد و ناگهاني مفصلي و بالا رفتن اسيداوريك خون از جمله علائم بارز بيماري نقرس است. اما در كنار مصرف داروهاي خاص، با انتخاب مواد غذايي مناسب روزانه و انجام حركات ورزشي خاص ميتوان غلظت اسيداوريك را در خون كاهش داد تا سلامتي بيمار بيش از اين به خطر نيفتد. نگارنده در اين كتاب، مخاطب را با روشهاي جديد درمان نقرس آشنا ميكند و دستوراتي براي پخت غذاهاي ساده و مناسب براي مبتلايان به اين بيماري ارائه ميدهد. از جملة مباحث مطرحشدهميتوان به: تغذية صحيح در بيماري نقرس؛ نكات علمي براي افراد مبتلا به نقرس؛ رژيم غذايي در صورت حملة نقرس؛ صرفهجويي در مصرف چربي؛ سبزيجات به عنوان غذاي اصلي؛ غذاهاي سبك با گوشت، ماهي و سوپها اشاره كرد.