امروزه، بيماريهاي قلب و عروق، مهمترين عامل مرگ و مير انسانها در كشورهاي پيشرفته و صنعتي جهان است. عوامل شناخته شدهاي چون مصرف سيگار، بالا بودن كلسترول، فشار خون، مرض قند و چاقي، مستعدكنندة بيماريهاي قلبي هستند. نگارنده در كتاب حاضر، نخست به بررسي بيماريهاي قلب و عوامل مستعدكنندة آنها پرداخته و سپس راههاي عملي انتخاب غذاي سالم را مطرح كرده است. در ادامه نيز روشهاي شناخت و پيشگيري از بيماريهاي قلبي مانند بيماري گرفتگي عروق و آنژين صدري، حملة قلبي، نارسايي قلب، و رماتيسم قلبي را معرفي كرده است. نقش الكل بر بيماريهاي قلب و عروق و نقش قهوه و چاي بر دستگاه قلب و عروق، از ديگر مباحث كتاب است.