استرس، يكي از بازتابهاي طبيعي بدن در مواجهه با خطر است و بر خلاف عقيدة عام، كه آن را واكنشي غيرطبيعي تلقي كرده و با عكسالعملهاي عصبي هممعني ميدانند؛ واكنشي عادي است. زماني كه فردي دچار استرس ميشود، تغذيه اهميت فراواني پيدا ميكند. سبزيجات، انواع نانها، خشكبار و تخممرغ مواردي از تغذية سالم در زمان استرس هستند. ورزشهايي چون ورزشهاي هوازي (آيروبيك يا حركات موزون) نيز ميتواند با افزايش هورمونهايي چون آدرنالين، نشاط و شادي طبيعي را در هر فرد افزايش و در نتيجه استرس را كاهش دهد. در كتاب پيش رو، نگارنده ضمن معرفي عوامل مختلف استرسزا در زنان، با ارائة تكنيكهاي ساده، آنان را ياري مينمايد، تا از تنشهاي ناشي از استرس رهايي يابند. وي علاوه بر اين، به جنبههاي تغذيهاي و نقش آنها در كاهش استرس اشاره ميكند.