«نان» به عنوان اصليترين مادة غذايي در كشور، نقشي اساسي در بهداشت جامعه و سلامت و تندرستي مردم دارد. نان را ميتوان غذايي سحرانگيز با خواصي متنوع دانست. به علاوه طعم نان قرنهاست كه با ذائقة ايراني آشناست و ترديدي نيست كه نان خوب و سالم و تازه از خوشمزهترين غذاهاي ايراني است. هر شهروند ايراني در شبانهروز 300 تا 500 گرم نان مصرف ميكند. شايد عبارت «نان سالم» تنها بهداشت محيط نانوايي يا دستهاي نانوا و كارگران نانوايي را براي شما تداعي نمايد. همة اين موارد درست است اما نان سالم كه با سلامت انسان ارتباط تنگاتنگ دارد بايد مشخصات متعددي از جمله آرد مرغوب، محيط كاملا بهداشتي براي پخت نان و... را دارا باشد. كتابچة حاضر دربردارندة مطالبي در خصوص ويژگيهاي نان سالم و روشهاي صحيح نگهداري نان است.