fiogf49gjkf0d
دو نوع اصلي از مرغهاي صنعتي عبارتاند از: جوجههاي نوع گوشتي كه به سرعت رشد ميكنند و در سنين بسيار پايين به بازار فروش ميروند، و مرغهاي تخمگذار كه بيش از 300 تخممرغ در هر سال به ازاي هر مرغ ميگذارند. جوجههاي گوشتي قدرت توليدمثلي خوبي ندارند، در حالي كه مرغهاي تخمگذار داراي سرعت رشد بالايي نيستند و وزن سنگيني ندارند. اما، مرغهاي مادر گوشتي مجبورند خصوصياتي از هردو نوع را داشته باشند، آنها بايد قدرت توليدمثلي خوبي داشته باشند و به سرعت و با راندمان بالا رشد كنند. كتاب حاضر داراي اطلاعاتي در زمينهي توليد مطلوب جوجه در مرغهاي مادر گوشتي با توجه به جنبههاي مختلف علوم زيستي مرغهاي مادر گوشتي و جوجهكشي است. بر اين اساس پارهاي از موضوعات كتاب به اين قرار است: توليد مثل مرغ، تشكيل زرده، باروري تخممرغ قابل جوجهكشي، رشد جنين قبل و بعد از گذاشتن تخم مرغ، و تاثير نور بر فعاليت تخمدان.