يكي از راههاي مقابله با سرطان پيشگيري از بروز اين بيماري است. در اين كتاب مطالبي در زمينهي شناخت بيماري سرطان و راههاي پيشگيري از بروز آن با كمك تغذيهي صحيح بازگو شده است. پارهاي از اقدامات تغذيهاي در اين زمينه عبارتاند از: مصرف ميوهها و سبزيها در برنامهي غذايي روزانه با خودداري از مصرف غذاهاي پرچربي (گوشت قرمز و فراوردههاي گوشتي)، كنترل وزن با پيروي از يك رژيم غذايي سالم همراه با ورزش منظم، غذا نخوردن در هنگام سيري، استفاده از فوليك اسيد براي جلوگيري از بروز انواع سرطان، و استفاده از پياز خام در برنامهي غذايي.