گرسنگي نخستين آفتي است كه به بشريت ضربه ميزند و نتيجهي آن مرگ تيرهبختترين و سيه روزترين مردمان است. غذا به نيازهاي طبيعي، روانشناختي، اجتماعي و... پاسخ ميگويد و آنها را تامين مينمايد. غذا ثروت عمومي است. غذا مهمترين و بالاترين نياز شناخته شدهي انسان است و در منشور سازمان ملل متحد به عنوان يكي از حقوق انسان تلقي شده است. نبود غذا موجب درد، رنج، بيماري و مرگ ميشود؛ بيغذايي سبب اصلي بيماريهاي مرگبار در جهان است. كتاب حاضر در نه فصل تنظيم شده است. در بخش نخست با عنوان سياتل 1999 به گردهمايي وزيران كشورهاي عضو سازمان تجارت جهاني كه در ساتل برگزار گرديد پرداخته شده است. ناامني غذايي و علل چندگانهي آن، برندگان و بازندگان آزادسازي بازرگاني، نقش سازمانهاي بزرگ بينالمللي، داوري رويدادها و كاركردها، حقوق انحصاري، وسيلهي سرنوشتساز فرامليتها، سازوارههايي كه از نظر ژنتيكي تغيير يافتهاند، سازمانهاي غير دولتي سخن ميگويند و بازرگاني كمتر براي خوردن بهتر، عنوانهاي فصلهاي دوم تا نهم را تشكيل دادهاند.