در كتاب آمده است: "تغذيهي سالم به اضافهي اين عقيده كه غذاها بايد طوري مصرف شوند كه در واقع از امراض پيشگيري كنند، مساوي است با تغذيهي نتروپتي. در اين نوع تغذيه، به موادي كه داخل بدن را مسموم ميكنند، اهميت بسيار دارده ميشود. در اين طب، به نگهدارندهها و مواد شيميايي و رنگهاي شيميايي كه به مواد غذايي ميزنند، توجه زيادي ميشود... در اين نوع تغذيه، استفاده از ميوهجات، سبزيجات، پروتئينهاي گياهي، جوانهها، لبنيات، و نشاسته مهم است، البته استفادهي آنها به تناسب.... در واقع نوعي گياهخواري كه استفاده از انواع گوشتها حذف نشده است". در كتاب حاضر، طرز تهيهي انواع سالادها و طبخ خواركهاي مختلف با سيبزميني، قارچ، و پاستا بر اساس طب نتروپت بيان گرديده است؛ ضمن آن كه شيوهي تهيهي انواع سالاد و خوراكهاي مختلف با ماهي آموزش داده ميشود.